Петък, 09 Октомври 2020 | Светът

Днес великият музикант можеше да празнува 80-годишен юбилей

Не се страхувай да загубиш – ако човекът не е на твоята вибрация, той така или иначе ще изчезне. Страхувай се да бездействаш и да изпуснеш възможност да бъдеш щастлив. Бъди себе си и бъди честен – търси яснота и тогава всичко ще дойде на своето място! Вселената винаги се грижи за теб! Винаги! Бъди честен – с това не се печелят много приятели, но тези, които се спечелят, са безценни.

Когато отидох в училище ме попитаха: Ти какъв искаш да станеш като пораснеш? И аз написах: Щастлив. Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че не разбират живота.

Ако направите нещо прекрасно и никой не го забелязва, не се натъжавайте. Всяка сутрин слънцето изнася прекрасен спектакъл, а по-голямата част от публиката го проспива.

Животът е това, което се случва, докато сме заети да правим други планове.

Едно нещо не можеш да скриеш – когато си куц отвътре.

Реалността оставя много на въображението.

Всички те обичат, когато си шест инча под земята.

Всичко, което казваме е да се даде шанс на мира.

Талантът е способността да вярваш в успеха.

Времето, което с удоволствие си загубил, не е загубено.

Част от мен подозира, че съм загубеняк, а другата счита, че съм всемогъщ.

Ако да бъдеш свръх егоцентричен, значи да вярваш в това, което правиш, в изкуството и музиката, тогава можете да ме наречете така. Аз вярвам в това, което правя и ще го кажа.

Както обикновено, зад всеки идиот има велика жена.

Когато се влюбих в Йоко, разбрах: „Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега… То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко“.

Мечта, която мечтаеш сам е само мечта. Мечта, която мечтаете заедно е реалност.

Превърни мечтата си в реалност. Ако искаш да спасиш Перу, спаси Перу. Възможно е да направиш всичко, но не и ако го оставиш на своите „лидери“. Не очаквай Картър или Рейгън, или Джон Ленън, или Йоко Оно, или Боб Дилън, или някой друг да дойдат и да го направят вместо теб. Трябва да го направиш ти самият.

Всичко е по-ясно, когато обичаш.

Получaваме дарa на любовта, но любовта е като ценно цвете. Не можеш просто да го приемеш, да го оставиш в саксията и да си мислиш, че то ще се грижи само за себе си. Ти трябва да продължаваш да го поливаш. Трябва да се грижиш за него и да го наторяваш.

Няма значение кого обичаш, къде обичаш, защо обичаш, кога обичаш и как обичаш. Важно е само, че обичаш.

Ако всеки искаше мир, вместо още един телевизор, щеше да има мир.

Представи си, че всички хора живееха в мир. Може да кажеш, че съм мечтател, но аз не съм единственият. Надявам се, че някой ден и ти ще се присъединиш към нас и светът ще стане едно…

Накрая всичко ще е ОК. Ако не е ОК, значи не е свършило.

Снимка: Radio Tangra

ARTday.bg

СПОДЕЛЕТЕ


Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ARTday.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на ARTday.bg, с посочване на източника и добавяне на активен линк към www.artday.bg

Контакт с нас:

За реклама, изпращане на публикации и съобщения: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.m
ARTday.bg - всички права запазени. © 2017