21 май – Денят на Киану Рийвс (ЦИТАТ)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Припомняме изповедта на актьора за смисъла на живота

21 май бе наречен Денят на Киану Рийвс, след като стана ясно, че на таза дата през 2021 г. ще бъдат премиерите на дългоочакваното продължение на „Матрицата“ и на „Джон Уик“, предаде АФП.

Съвпадението изглежда е случайно. „Матрицата 4“ е продукция на „Уорнър брос“, а екшън трилърът „Джоун Уик: Глава 4“ идва от конкурентното студио „Лайънсгейт“.

Резултат с изображение за keanu reeves the matrix 4

Независимо че датата, на която двата филмd излизат на големия екран в САЩ, може да бъде променена, фенове на кинозвездата посрещнаха бурно новината.

„Нека да направим 21 май национален празник в чест на Киану Рийвс“, написа в Туитър Меган Наваро.

„Отсега 21 май трябва да е Денят на Киану“, допълва @WeWatchedAMovie.

Популярността на 55-годишния канадски актьор не намалява през последните години, а той е сочен за пример с умерения си начин на живот и отхвърлянето на лекомисления холивудски лайфстайл.

Колкото до новата част от култовата поредица „Матрицата“ „Уорнър брос“ не уточнява, дали филмът ще бъде директно продължение. Уточнява единствено, че действието „ще се развива в света на „Матрицата“.

Резултат с изображение за keanu reeves hd

Припомняме си вълнуващата изповед на Киану:

Повечето хора ме познават, но не знаят историята ми. На 3-годишна възраст гледах как баща ми си тръгва.

През годините посещавах 4 различни училища и се борих с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, отколкото е за повечето хора. В крайна сметка напуснах гимназия без да завърша.

Когато бях на 23, най-близкият ми приятел, Ривър Финикс почина от свръхдоза.

През 1998 година срещнах Дженифър Сайм. Влюбихме се от пръв поглед и през 1999 година Дженифър забременя с дъщеря ни. За съжаление, след 8 месеца, детето се роди мъртво. Бяхме покрусени от смъртта ѝ и това доведе до края на връзката ни.

18 месеца по-късно Дженифър почина в катастрофа. Оттогава избягвам сериозните взаимоотношения и идеята за деца.

По-малката ми сестра бе болна от левкимия. Днес тя е здрава, а аз дарих 70% от приходите си от филма „Матрицата“ на болници, които лекуват заболяването.

Аз съм една от малкото холивудски звезди без имение. Нямам бодигардове и не нося скъпи дрехи. И въпреки че ме оценяват на 100 милиона долара, все още се возя в метрото и ми харесва!

Затова, в края на краищата, смятам, че всички можем да се съгласим, че дори в лицето на трагедията, един силен, стабилен човек може да израсте и успее. Независимо какво се случва в живота ти, можеш да го превъзмогнеш!

Животът си заслужава живеенето.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Вирджиния Улф: Този, който краде мечтите ни, краде и живота ни

Истинското ѝ име е Аделайн Вирджиния Стивън. Тя е сред най-значимите представителки на модернизма. Сред класическите ѝ произведения са „Госпожа Далауей”, „Към фара” и...

„У дома“ – изложба на Димитър Каратонев в галерия „Париж“

На 2 април 2024 г. от 18.00 ч., галерия "Париж" ще представи изложбата "У дома", създадена от вече отдавна утвърдилия се на българската сцена...

Историята на Франциск от Асизи: как разгулният младеж се превръща в най-почитания светец в Италия

Франциск от Асизи е най-почитаният светец и покровител на Италия, в чест на който настоящият римски папа прие името му. На него е наречен...

Шагал – уникален, неподражаем и подкупващо чаровен (снимки/видео)

Марк Шагал е псевдоним на Мойше Захарович Шагалов, руски и френски художник от еврейски произход. Един от предшествениците на сюрреализма. Ражда се в град...

Носителят на „Икар“ Пенко Господинов: Справихме се отлично с Ловешкия театър

"Нашата интерпретация на образа на Иполит Воробянинов, която работехме заедно с целия екип, в основата на който стои режисьорът Дамян Тенев и моите прекрасни млади колеги...