Петък, 29 Ноември 2019 | Кино

Британско-американски филмов актьор си отива от видимия свят на 29 ноември 1986 г.

С възрастта Грант се превръща в суров красавец с волева брадичка, а сивите коси само добавят чар в очите на почитателките. Самият той не се стреми да изглежда по-млад, това се отнася за съпругите му.  Известно е, че Иън Флеминг си е представял Грант, когато създава своя легендарен 007 Джеймс Бонд. И именно него предлага за ролята в първия филм „Доктор Но” (1962 г.). 

Джентълменът на Холивуд от първо лице:

Всеки иска да бъде Кари Грант. Дори аз бих искал да бъда.

Като че ли изглеждам умен, когато ме цитират неправилно.

Резултат с изображение за cary grant

Вършете си работата и поискайте възнаграждение, но именно в този ред.

За да добиете успех при жените, кажете им, че сте импотентен. Те няма да се забавят да проверят.

Резултат с изображение за cary grant

Когато хората ти казват, че изглеждаш млад, те всъщност ти казват, че си вече остарял.

Моята формула на живот е много проста. Събуждам се сутрин и отивам да спя вечер. А в промеждутъка занимавам себе си с каквото мога.

Резултат с изображение за cary grant

Не умея да произнасям речи. Аз съм лош оратор. Красноречието никога не е стояло за мен на първо място... даже на петдесет, шестдесет и седемдесет.

Няма смисъл да бъдеш нещастен поради това, че остаряваш. Помислѝ по-добре за милионите хора, на които е отказана тази привилегия.

Четири съпруги ме оставиха, защото погрешно ги приемах за майка ми.

Резултат с изображение за cary grant

Всеки мой брак е по-труден от предишния. Но аз с радост приемам „наказанието”. И всеки път страдам. Не ме питайте защо.

Нямам планове да пиша автобиография, оставям това на другите. Убеден съм, че ще успеят да ме направят хомосексуалист, нацистки шпионин или който и да е.

ARTday.bg

СПОДЕЛЕТЕ


Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ARTday.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на ARTday.bg, с посочване на източника и добавяне на активен линк към www.artday.bg

Контакт с нас:

За реклама, изпращане на публикации и съобщения: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.m
ARTday.bg - всички права запазени. © 2017