Робърт Де Ниро: Скорсезе наистина е страхотен (ВИДЕО)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

76-годишният актьор е близък приятел със 77-годишния режисьор повече от 40

Робърт Де Ниро сподели пред сп. „Пийпъл”, че не може да си представи живота си без Мартин Скорсезе с когото са приятели повече от 40 години.

76-годишният актьор е близък приятел със 77-годишния режисьор повече от 40 години и каза, че връзката им трае през целия му живот.

Актьорът сподели: ‘Смятам, че съм голям късметлия, че имам толкова дълги отношения с него. Не мога да си представя живота си без него“.

Свързано изображение
Снимка: Yahoo

Двамата са работили заедно върху девет филма, а плод на сътрудничеството им е „Ирландецът“, в която участват и Ал Пачино и Джо Пеши. Филмът има десет номинации за „Оскар” и взе четири награди на гилдията на екранните актьори.

А Де Ниро казва, че работата по филма на Netflix е била „специална“ за всички участващи, тъй като Скорсезе е „много чувствителен“ към звездите, които привлича в своите проекти.

Звездата от „Шофьор на такси“ заяви, че: „Правенето на този филм беше толкова специално за всички нас, независимо какво се е случваше. Добрият прием на филма беше черешката на тортата”.

Марти е много чувствителен към хората и актьорите. Той се вслушва в това, което му казват актьорите и го използва. Той е наясно и добре информиран за нещата и обича да чете много. Режисьорите трябва да бъдат „очукани” от живота”, а Скорсезе наистина е страхотен“.

Резултат с изображение за de niro
Снимка: GQ

В същото време Робърт има близки отношения със своя колега Ал Пачино, който наскоро каза, че двамата са си „помагали взаимно“ през целия си живот, след като са се сприятелили през далечната 1968 година.

Заглавна снимка: Newsweek

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

“Post Mortem” – изложба с произведения на Ставри Калинов се открива на 30 април (снимки)

„Арт Клуб Дипломат“ и галерия „Средец“ представят изложба “Post Mortem” с произведения на Ставри Калинов (1944 - 2023). Експозицията включва 12 скулптури и 49 картини, също живопис,...

Емилио Салгари: Спящият човек винаги е миролюбиво настроен

Днешните момчета със сигурност не са като момчетата отпреди 50-60 години. Най-малкото заради „дребната” подробност, че, унесени в дебнене на покемони и прочее виртуални...

Паднаха перките на кабаре „Мулен Руж“, най-известният клуб в Париж (видео)

Перките на забележителната червена вятърна мелница на фасадата на кабарето "Мулен Руж", най-известният клуб в Париж, паднаха на земята през нощта в ранните часове...

Ицко Финци на 91: Не ми изчезва желанието да се критикувам, да се гледам и да се питам кое е добро, кое е лошо

Ицхак Самуел Финци е роден на 25 април 1933 г. в София. Баща му е видният театрал и актьор Самуел Финци. Ицко е 7-годишен,...

Ела Фицджералд – вечните песни на черния славей (видео)

Родена е във Вирджиния, в Нюпорт Нюз, на 25 април 1917 г., но спомените ѝ започват от Харлем, Ню Йорк. За младата чернокожа пришълка,...