Ана Уинтър: Човек трябва да остава верен на личните си убеждения

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Избрано от главния редактор на Vogue

Днес Ана Уинтър празнува рожден ден. Тя е една от най-влиятелните жени на нашето време, лидер, който не може да остане незабелязан. Неслучайно е първообразът на героинята на Мерил Стрийп във филма “Дяволът носи Прада”.

Ана Уинтър е пример за успех и идол за толкова много жени по света. Кариерата ѝ започва в списание Harper’s and Queen в Лондон през 1970 г. През 1983 г. става творчески директор на американското издание на Vogue, а три години по-късно се връща в Англия, за да стане главен редактор на британския Vogue.

През юли 1988 г. се връща в Америка и заема сегашната си позиция на главен редактор на американското издание на списанието.

Karl Lagerfeld made Anna Wintour's 2019 Met Gala dress before he died -  Business Insider
Ана в тоалет на Карл Лагерфелд

Самата Ана сроделя:

“Ако понякога създавам впечатление на студена и груба, то е просто защото се стремя към най-доброто.”

“Мисля, че всеки трябва да бъде отхвърлен поне веднъж. Аз със сигурност успях да науча много от това.“

“Хората най-много мразят нерешителността. Дори да съм напълно несигурна, ще се престоря, че знам точно за какво говоря и ще взема решение.”

“Много съм добра в делегирането на отговорности – хората работят много по-добре, когато имат истинско усещане за отговорност. Но в същото време, не обичам изненади. Искам да знам какво се случва във всеки един момент.”

“Когато чуя, че някоя компания се управлява от екип, сърцето ми се свива. Имате нужда от лидер с ясна визия и сърце, който да може да придвижва нещата напред.”

“Всичко е въпрос на правилно разграфяване на времето. Ако е твърде скоро – никой не разбира, а ако е далеч в бъдещето – всеки забравя.”

“В края на краищата разчитам само на собствените си инстинкти. Понякога съм права, очевидно е, че друг път греша. Но винаги човек трябва да остава верен на личните си убеждения.”

Заглавна снимка: People.com

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Вирджиния Улф: Този, който краде мечтите ни, краде и живота ни

Истинското ѝ име е Аделайн Вирджиния Стивън. Тя е сред най-значимите представителки на модернизма. Сред класическите ѝ произведения са „Госпожа Далауей”, „Към фара” и...

„У дома“ – изложба на Димитър Каратонев в галерия „Париж“

На 2 април 2024 г. от 18.00 ч., галерия "Париж" ще представи изложбата "У дома", създадена от вече отдавна утвърдилия се на българската сцена...

Историята на Франциск от Асизи: как разгулният младеж се превръща в най-почитания светец в Италия

Франциск от Асизи е най-почитаният светец и покровител на Италия, в чест на който настоящият римски папа прие името му. На него е наречен...

Шагал – уникален, неподражаем и подкупващо чаровен (снимки/видео)

Марк Шагал е псевдоним на Мойше Захарович Шагалов, руски и френски художник от еврейски произход. Един от предшествениците на сюрреализма. Ражда се в град...

Носителят на „Икар“ Пенко Господинов: Справихме се отлично с Ловешкия театър

"Нашата интерпретация на образа на Иполит Воробянинов, която работехме заедно с целия екип, в основата на който стои режисьорът Дамян Тенев и моите прекрасни млади колеги...