Водолеят не прави една и съща грешка два пъти

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

20 отличителни черти на зодията

Те са едни от най-интересните персонажи в зодиака. Родените под знака на зодия Водолей винаги успяват да направят впечатление. Любезни, с приятно излъчване и богато въображение, те са приятна компания за разговори и забавление.

Резултат с изображение за зодия водолей

Ето още 20 отличителни черти на зодията:

1. Водолеите са добре известни като свободни и независими мислители, които стигат до собствени заключения за нещата, а не разчитат на хорските приказки.

2. Въпреки че изглеждат миролюбиви, те биха могли да покажат и своята гневна страна. Обикновено отнема много време, докато се достигне точката им на кипене, но случи ли се, ще ви покажат своето недоволство.

3. Водолеите не са добри лъжци. Те притежават много умения, но умението да убеждават с лекота обикновено не е едно от тях.

4. Ако има нещо, което представител на тази зодия би сравнил с необходимостта от въздуха, то това е музиката. За тях животът без музика би бил много труден.

5. Водолеите имат лош навик да премислят нещата повече, отколкото би трябвало. Една от най-негативните черти и характеристики на този зодиакален знак е анализирането на нещата до такава степен, че заради това могат да изпитват емоционални и физически неразположения.

6. Водолеят винаги остава встрани от егото на авторитетни личности, защото не харесва шоутата, лицемерието, изкуственото поведение.

7. Водолеят е саркастичен. Толкова естествено му се получава, че понякога не осъзнава, че го прави.

8. Трябва да знаете, че родените под знака на тази зодия много внимават с кого се сприятеляват и кого допускат в техния свят.

9. Водолеят може да бъде доста емоционален, но невинаги го показва на другите.

10. От друга страна е независим и често предпочита да разчита на себе си. Силен, самоуверен, рядко би потърсил чужда помощ.

Резултат с изображение за зодия водолей

11. Водолеят често остава неразбран. Той може да бъде ексцентричен и по необичаен начин да покаже своята загриженост към другите. Но това не означава, че се грижи по-малко за любимите си хора.

12. Водолеят приема промяната и може да бъде доста непредвидим. Усещането за непредсказуемост е обща черта на тази зодия. Ако сте родени под този знак, със сигурност се отегчавате от скуката и рутината.

13. От друга страна може да бъде бунтар и определено не обича правилата и това някой да му казва какво да прави или как да мисли.

14. Водолеят се учи от грешките си, от миналото, и не прави една и съща грешка два пъти.

15. Не се страхува от нововъведения и обича да преоткрива и обновява света край себе си. Водолеят притежава уникален ум и мисли извън общоприетите схеми, ето защо често родените под тази зодия са добри лидери.

16. Ако търсите добър слушател и добър съветник, може да го намерите в лицето на представител на зодия Водолей.

17. Ако има някой в зодиака, който бързо се учи и попива голям обем от информация, то това са родените под знака на зодия Водолей. Интересите им са разнообразни и винаги са в търсене на нови идеи и нови начини на мислене.

18. Водолеите търсят най-доброто в хората и са готови да дадат втори шанс на всеки.

19. Имат собствено мнение и не се страхуват да го изразят.

20. И не на последно място, Водолеят има големи мечти и стремежи, дори понякога да не го показва. Най-хубавото е, че не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Други гласове, други стаи…

Да си писател, който си пада по представителите на същия пол, съвсем не е необичайно. Всеки от хората на изкуството има своите „странности“. Животът...

Шарън Стоун: Ако някой ми предложи важна роля, ще я приема. Но това няма да се случи…

"Щях да съм още по-ценна, ако бях мъртва." Това констатира Шарън Стоун в интервю пред "Гардиън". Тя има предвид, че картините на мъртвите художници...

Почина поетът Таньо Клисуров

Поетът Таньо Клисуров напусна зримия свят малко преди да навърши 80. За първи път публикува стихотворения в началото на 70-те години. Печата свои творби във...

Муза на Рафаело е най-желаната куртизанка в Рим

Историята на жената, нарисувана от Рафаело в образа на Галатея от прочутата му фреска във вила Фарнезина в Рим е разказана от италианската писателка...

Тъжната история на гения, изобретил предшественика на велосипеда

Той е изобретил предшественика на велосипеда и още какво ли не. Но приживе така и не получава признание. Бил е барон, но доброволно се...